marți, 10 mai 2011

Cum îl văd eu pe Dumnezeu

Prima întrebare cu care te confrunți în acest gen de discuție este:

Crezi au ba?

Dacă ideea ta de Dumnezeu e o forță care există în univers, de la care a pornit totul, da, cred.
Dacă ai impresia că Dumnezeu e un bărbos care șade undeva deasupra de nori într-o lume nevăzută și-i înconjurat de îngeri, balauri și alte aberații de genu’ atuncea nu, nu cred.

Vrei să știi de ce?

Nu cred că forța aia supremă care a creat tot câcatu’ în care trăim noi azi și tot ceea ce încă mai avem de descoperit, are vreme să stea să audă cum te milogești tu în fiecare zi să-ți dea și să te ajute. Dacă ai impresia ca forța supremă are nevoie să-i spui în șoaptă în fiecare seară și cu ocazii speciale gen sărbători cât e de supremă și cât de mult o iubești tu pentru că e supremă și nu vrei să te pârpălești în iad, aștepti în schimb viață veșnică și alte lucruri de ți le dorești, consider asta o porcărie. Plus majoritatea cred și merg la biserică de frică, nu cumva să ajungă curva lui Satan.

Ce cred eu despre biserici?

Consider o pierdere de vreme adunătura de oi, în biserici special construite în care preoții, așa zișii aleși ai Domnului își practică manipularea în masă și plebea se roagă ca să scape de propriile mustrări de conștiintă și frustrări.
Dacă preoții sunt aleși,… de ce sunt atâtea uscături, o fi ales Dumnezeu greșit!?
Dacă Dumnezeu e totul și in toate, creatorul a tot ce există și ce e spiritual crezi că mintea ta de urangutan prost îl poate percepe cu adevărat?
Omul prin construcția sa e o ființă plină de sine și niciunul nu cred că am percepe cu adevărat noțiunea de Dumnezeu.

Ce mă deranjează la credincioșii de azi?

Ce e cel mai deranjant e umanizarea asta continuă a Domnului ca să-l perceapă lumea. Toți se referă la Dumnezeu ca la o persoană, zici că vorbește de vecinu’ de la 4.

Ce e și mai deranjant?

Fanatismul asociat credintei. Nu vorbesc de cruciade și arderi pe rug, nuuuuu…., nu mergem așa departe în trecut, să ne uităm la călcatul în picioare pentru apa sfințită, la îngrămădeala de la lumina sfântă. Să nu mai vorbim de adevăratele meciuri de K1 când vine ceata de tâmpiți în frunte cu domn’ părinte și ia la cafteală pe ăialalți de cică le-a luat biserica.

Mesaj pentru creștini:

Calmați-vă oameni că nu se gată, vă dă popa la toți pe rând. Da, am auzit eu,.. lumina-i mai sfântă dacă o iei primul și apa sfințită nu-și pierde din calitățile miraculoase, în plus dacă în încercarea de a lua mai repede sari peste 2-3 babe calci în picioare vreo 2 moșnegi primești extra bonus la oferta de sărbători la apa sfințită.

De ce ajungem toți în iad?
(Presupunând că există.)

Nu vreau să sparg bula nimănui dar… sex înainte de căsătorie=păcat
păcat+regret=iertare păcat
regretă careva sex-ul !?
Rezultă o să vă pârpăliți în iad… ha ha ha !!!
La fel se întâmplă și cu onania (laba pentru care nu știți ce-i onania) pe principiul foarte complex de mai sus, deduceți singuri.

Am ceva cu credincioșii?

Nu, nu am nimic cu cei care cred, dar vă rog nu mai încercați să mă convingeți, convertiți sau mai știu eu ce, nu cumpăr, nu-s curios. Nu-mi mai sunați la ușă, nu-mi trimiteți scrisori și plicuri, când o să fiu curios știu să merg la construcția aia mare cu o cruce deasupra de tine umbra asfaltului.

3 comentarii:

  1. Zici multe chestii..dar tu ai vazut doar ootodoxismul..si prostia poporului roman(o parte)
    Intr-adevar, daca nu crezi e problema ta. Dar inca nu ti s-a intamplat chestia aia care sa iti spulbere orice indoiala(nu exagerez deloc)..ai auzit de pocaiti? stiu..suna ciudat..pt ca iti vine imd sa-i asociezi cu vreo secta..sau cu martorii lu...in fine...e total gresit sa faci asta..(app ai vazut vreun ortodox sau catolic sa citeasca biblia? sau sa iti vorbeasca depsre ce trebe sa faci? (adica ceea ce te invata biblia..sau sa iti zica faptul ca Iisus si-a dat viata pentru tine?)“Căci aşa a iubit Dumnezeu lumea,
    încât pe Unicul-Născut Fiu al Său
    L-a dat, pentru ca oricine crede în El
    să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.”
    (Ioan III, 16))...gandeste-te ca ortodoxi..is prin Romania..si umpic pe langa...insa crestini(pocaiti) acum ceva timp..erau mai bine de 400 milioane...si poate ai impresia ca iti lipsesc multe..dar conteaza ca el e cu tine..iar tu esti fericit)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face acum..ar fi sa intrebi in orasul tau..daca este o biserica de crestini(pocaiti)..sunt sigur ca Dumnezeu lucreaza si in orasul tau..cel mai rau lucru care ti se poate intampla..e sa iti pierzi 2 ore dintr-o duminica si sa vezi cum sta treaba cu adevarat:)
    Si o sa iti schimbi paerea..sau macar te vei lamuri..dar daca tu cauti adevarul il vei gasi..
    God bless you! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa vina si ziua cand o sa regreti toate cuvintele astea...

    RăspundețiȘtergere