miercuri, 27 aprilie 2011

"Feți frumoși și potrivire la boloboc" By Andreea Coroian

Vroiam să scriu ceva pe blog azi, tare aveam chef da’ nu-mi vine nimic inteligent, da’ la ce vă trebuie să scriu eu? O aveți pe Andreea și ce i-a fătat capu. Așa că...minune:
Asta-i dânsa da' o găsiți și în dreapta la "Merită văzute"

„Experiment. Punct. Prietenul meu ciumpalac vrea să fiu o ciumpalacă, să cobor din sfere-nalte de Litere și să fac o postare pe blogul lui, în stilul lui. Punct. Ceea ce ar putea uita unii însă este că nu cobor din nicio parte și mă avânt doar într-o altă piele de om care vorbește pe un alt blog . Din pielea asta, dau liber la vocabularul mai ascuns:)) Nu-mi va ieși prea natural, dar altfel cum vă veți da seama cât de mult vă place Ady?!

Feți frumoși și potrivire la boloboc

Ați auzit și voi faza cu “potrivitul”? În puii mei, peste tot auzi: șamponul potrivit tipului tău de păr, haine potrivite, mâncare potrivită și, evident, că altfel într-o lume a potrivirilor nu s-ar putea, persoana potrivită. Și-așa le vezi pe pizde biete și amărâte că nu găsesc persoana potrivită care musai e ca un Făt Frumos și le pupă-n cur toată ziua și le poartă pe brațe și le zice toată ziua că le-ar iubi oricum ar fi chiar dacă nu-i așa, că pula n-are ochi, dar cumva tot simte o urâtă. Relația cu Făt-Frumos e întotdeauna oficializată pe Facebook, albumul “ Noi doi” veșnic upgradat, iar la messenger avatarul e dedicat ultimei poze de cuplu- musai schimbată o dată la 2-3 zile ca să nu înțeleagă oamenii că, cumva, ceva nu merge bine. Perfectul sună din jumate în jumate de oră, cumpără flori, face surprize. Și-o face mulțumită și pe mă-sa care vede că fiică-sa-i iubită tare chiar dacă în fața părinților o răsfață și după ce o pupă drăgăstos și-o lasă acasă la o oră rezonabilă să nu aibă mă-sa ce comenta, el merge la aialaltă. Și se poartă musai frumos și cu prietenii ei că doar prințul e sociabil și găsește un rahat de povestit cu oricine să treacă vremea și să-i fie iubita mulțumită că ceilalți văd ce cuplu perfect sunt ei...
Pe dracu’! Nu se vede de dincolo de ocean că treaba asta cu potrivitul e prin ochii ălorlalți? Întotdeauna? Veșnic alții au parcă bolobocul în mână și ei tre’ să verifice perfecțiunea cuplului.....Și-apoi dacă încă într-un cuplu e nevoie doar de o pulă și de o pizdă, sau invers, ordinea nu contează, de ce mai încearcă să-și bage nasul, mâinile, picioarele și alte părți ale corpului omenesc câte un al treilea? Măcar dacă și-ar baga capul să primească o pulă-n gură și să se potolească să se preocupe de viața altora!


Și iată ce-a ieșit. Aceleași gânduri, pentru un alt public, dintr-o altă Andreea. O dovadă clară că întotdeauna o voce de pe blog e o voce de pe blog și poate fi cum vor mușchii ei să fie.

Cu drag,
By Andreea Coroian”

4 comentarii:

  1. Cui dau liber ?
    Vocabularului si nu " la vocabular ".

    De etapa asta trebuie sa treaca viitoarea profesoara de romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai Andeea...da' ce urat vorbesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga domnisoara cu aspiratii inalte,

    Imi e greu sa cred ca randurile insiruite mai sus sunt creatia dumitale.

    Dar daca tu esti intr-adevar autorul, lasa-ma sa-ti impartasesc gandurile mele:

    Prin ce ai scris, si asta e doar o parere, ti-ai intinat talentul si nu te-ai ‘’avantat’’ dintr-o sfera in alta, ci ai decazut intr-ale scrierii mult, foarte mult.

    O generalizare mediocra, un vocabular infect…

    Dar inca sper totusi sa fie o farsa.

    RăspundețiȘtergere