duminică, 3 aprilie 2011


Replică pentru fosta prietenă: “ știi, … eu încă mă masturbez cu gândul la tine “ , dar puține femei știu să aprecieze o adevărată declarație de dragoste, cum altfel ar putea fi o declarație dacă rostind-o nu te gâdilă în locul tău special, știi, fix acolo între solovăstru și pliculețele de ceai?

Într-o altă ordine de idei, știe careva ce aromă sau ce durexul meu de miros are lubrifiantul lor de acasă, sau de obicei când îl folosiți miroase doar a rahat?

Ați avut vreodată senzația că sunteți tratați ca niște copii? Știți, serile alea organizate de femeie când se vede cu restul mierlelor din viața ei și vă ia și pe voi să se simtă mândră, doar se simte, cine drecu mai e ca ea ca un prost de-i satisface toate poftele, adică o cățălește constant și seamănă a om? Și ca disperații după piersica mergem, doară sigur are o prietenă bună în care ne muiem privirea dacă nu pe Trompi. Da’ să vezi minune, ajungi și-ti face cunoștință cu restu ciumpalacilor de i-au prostit a lor salteluțe și a drecu treabă tot aveți o pasiune în comun și ar cam trebui să vă înțelegeți. Stai ca boul și te gândești la ce îți mai trebuie alți prieteni, ai destui, 2, unu cu care să te îmbeți și unu să râdă de tine când vomiți, la ce sfântu căcat ai vrea mai mulți ? Și tu care sperai că vezi o țâță sau poate o pui de un 3-om pervers cu vreo prietenă mai “umblată”. Da nu-i bai, oriunde ești cu trupul, mintea poa’ să se scalde în altceva. :D

Un comentariu: